Home Stories Vil du være med til at gøre vandsektoren klimaneutral?
December 22, 2022

Vil du være med til at gøre vandsektoren klimaneutral?

Til en nyoprettet stilling søger Unisense Environment en salgsingeniør med teknisk flair.

Som vores nye salgsingeniør vil du være med til at udbrede kendskabet til Unisense Environments system til måling af lattergasemissioner fra rensningsanlæg og særligt hvordan det anvendes til måling og reduktion af lattergasemissioner.

Du kan se frem til en hverdag, hvor kontakt og support til vores kunder vil være den primære opgave. Du vil have en fast plads på vores kontor i Aarhus N, men du vil også besøge rensningsanlæg, da du får ansvaret for vores kunder i Danmark og Norden. I samarbejde med vores nuværende Sales Engineer vil du med tiden også få ansvaret for markeder i resten af verden.

Lattergasemissioner fra rensningsanlæg er et område, der er stort fokus på, miljømæssigt og politisk. Fra 2025 vil der f.eks. være krav til danske rensningsanlægs reduktion af lattergas. Her spiller vores sensorer en vigtig rolle. Det er et område, hvor der løbende kommer ny viden til, og i samarbejde med Marketing vil du også have en vigtig opgave i at formidle denne viden.

Det er afgørende, at du trives i en mindre vækstvirksomhed, hvor vi alle hjælper hinanden og bidrager til virksomhedens udvikling. Vi forventer, at vores vækst inden for miljøovervågning fortsætter i mange år fremover.

Her er et hurtigt overblik over dine opgaver:

 • Kontakt og support til nye og eksisterende kunder
 • Miljøteknisk rådgivning af og sparring med kunder
 • Bidrage til udvikling af vores salgsrelaterede aktiviteter
 • Udarbejde og følge op på tilbud
 • Praktisk installation af sensorer på rensningsanlæg samt rådgivning og sparring om anvendelse
 • Deltage på messer og udstillinger samt formidle viden om lattergas og rensningsanlæg, f.eks. gennem webinarer
 • Udarbejde markedsanalyser og konkrete salgsmål

Vi har ikke en fast formel for, hvem du er, men her er nogle bud på din profil:

 • Relevant uddannelsesmæssig baggrund som fx kemiingeniør, naturvidenskabelig bachelor- eller kandidatgrad
 • Har basal videnskabsteoretisk forståelse samt interesse for klima og miljø
 • Flair for og gerne erfaring med teknisk salg og rådgivning
 • Et kommercielt mindset i fin balance med miljøteknologisk indblik
 • Udadvendt og opsøgende sælger, som både er relationelt stærk og i stand til at arbejde selvstændigt
 • Behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau – og forstår norsk og svensk
 • Bopæl i kørselsafstand fra Aarhus

Det tiltaler dig at arbejde i spændingsfeltet mellem salg, god teknisk rådgivning, support og fokus på opdyrkning af nye markeder. Du trives med det operationelle salgsarbejde og jubler, når den gode kundeaftale er i hus, og sensoren skaber værdi for kunden.

Du vil få en grundig introduktion til vores avancerede kemiske sensorer, så du er godt klædt på til din salgs-, rådgivnings- og supportopgave.

Din nye hverdag
Som salgsingeniør ved Unisense Environment får du 25 dedikerede kollegaer fordelt på Unisense og Unisense Environment, som har en uformel tilgang, højt til loftet og stor indbyrdes respekt. Vi tager os godt af hinanden, og virksomheden byder på friskbagte boller hver morgen, frokostordning, frugt, sodavand og al den kaffe, du kan drikke. Skal du ud at brænde energi af på stand-up paddle eller mountainbike, kan du låne udstyret hos os. Du kan også bruge vores fitnessrum, evt. til nogle af de øvelser, du kan få fra vores fysioterapeut. Vi afholder gerne et eller flere firmaarrangementer hvert år.

Vi tilbyder dig en alsidig rolle i en lille organisation med stort vækstpotentiale og gode muligheder for, at du kan sætte dit aftryk på udviklingen. Du får selvfølgelig også en løn, der afspejler jobbet og dit ansvarsområde.

Spørgsmål?
Kontakt CEO Thomas Rattenborg på +45 8944 9500 eller tr@unisense.com.

Søg stillingen:
Vi har ikke en ansøgningsfrist, så send din ansøgning og cv i dag i stedet for i morgen. Vi håber, vores nye kollega vil blive en del af teamet i foråret 2023.

Send ansøgningen via: https://gomatch.dk/ledige-stillinger/?hr=show-job%2F128415

Om os
Unisense Environment (www.unisense-environment.com) blev etableret i 2013 med det formål at udvikle og udbyde sensorteknologi til industriel anvendelse. I 2014, lancerede virksomheden verdens første industrielle lattergassensor, der gjorde det muligt for rensningsanlæg at overvåge og styre deres udledning af lattergas. Med det stigende fokus på klimaneutral vandbehandling oplever virksomheden stor vækst og efterspørgsel efter sine produkter og ekspertise.

Unisense Environment er et datterselskab af Unisense (www.unisense.com). Unisense har siden etableringen i 1998 udviklet og solgt målesystemer til forskningsbrug. Virksomheden har i dag 25 medarbejdere, en solid vækst og indtjening. Vi er markedsledende inden for elektromekaniske mikrosensorer til måling af opløste gasser som svovlbrinte, ilt, brint og lattergas. Vi eksporterer 95% af produkterne.